Japansk fondue

Fondue på japansk. En meget spændende måde at lave fondue på.

Ingredienser

1. Læg oksekødet 2-3 timer i fryseren. Hæld kogende vand over shiitake-svampene og lad dem stå i 30 minutter.
2. Rens og skyl kinakålen og skær den i strimler. Hæld kogende vand over glasnudlerne og lad dem stå i 5 minutter. Skyl svampene og skær dem i små stykker. Skræl japanraddiken. Skær 100 g af den i fine strimeler. Riv resten fint og kom det i en lille skål. Skyl spinaten og lad den dryppe tør i en sigte.
3. Hæld nudlerne til afdrypning i en sigte og klip dem i mindre stykker. Anret nudler og grønsager på et fad.
4. Bland citronsaft, sojasauce og 1/2 dl vand og kom det i en lille skål.
5. Rens forårsløg, skær dem i tyde stykker og kom dem i en lille skål.
6. Rist sesamfrøene på en tør pande ved jævn varme og stød dem i morteer. Tilsæt sukker, eddike og sennepspulver og rør det sammen. Kom det i en lille skål.
7. Skær kødet i ganske tynde stiver med en skarp kniv. Læg skiverne på et fad.
8. Varm bouillonen op i en lav gryde og sæt den på rachauden. Bland efter smag og lyst grønsager, svampe, nudler og kød i små fonduesigter og dyp dem i den varme bouillon. Spises med to slags saucer samt reven japanraddike og forårsløg.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.