Southern Fried Chicken

Ingredienser

Parter kyllingerne i normale serveringsstykker. Varm fedtet til
friturestegningen.

Bland mel og krydderier i en plastpose, og ryst kyllingestykkerne i
denne blanding. Læg dem i det varme fedt og lad dem stege 6-8
minutter. Vend kyllingestykkerne et par gange, indtil de er brune og
sprøde og føles møre, når man stikker i dem med en gaffel. Tag
kyllingestykkerne op af fedtet og lad dem dryppe af på fedtsugende
papir.

Hertil kan serveres flødesauce: Tag 2 spsk. af fedtet, som kyllingen
er blevet stegt i, og tilsæt 2 spsk. mel. Hæld fløden i lidt ad
gangen, og bliv ved med at røre, indtil saucen er jævnet. Smag til
med salt og friskkværnet peber.

Hertil kan serveres kartoffelmos eller grøn salat og Hush Puppies.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.