Makaroni i gratin

Makaroni i gratin er en rigtigt god ovnret som alle kan lave.

Ingredienser

Pastaen koges i rigeligt saltet vand efter pakkens anvisning. Kødet skæres i små terninger og løget hakkes. Begge dele svitses herefter i fedtstof. Den kogte pasta tilsættes og det hele hældes i et smurt ovnfast fad. Æg, mælk, salt og peber piskes sammen og hældes over pasta og kød. Retten drysses med reven ost og der lægges et par klatter smør eller margarine på. Retten sættes i en 200 grader varm ovn i ca. 45 min., til osten er gylden.

Tips: Hvis man blander den færdigkogte pasta med lidt olie, kan den serveres som tilbehør, eller gemmes til næste dag uden at den klistrer sammen.

Tilberedningstid : Ca. 1 time.
Ovntemperatur: 200 grader.
Bagetid: Ca. 45 min.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.