Micro chokoladekage

Ingredienser

Denne opskrift er baseret på maksimal effekt i mikroovn=900 watt.

Kom chokolade og vand i en skål og smelt ved fuld effekt i 30 sekunder. Kom margarine ved chokoladen og giv fuld effekt i 30 sekunder. Rør margarine og chokolade sammen.

Pisk æg og sukker grundigt. Sigt mel og bagepulver i æggemassen og tilsæt valnøddekerner. Tilsæt chokoladen til æggene.

Kom bagepapir i en form og hæld dejen i formen. Bag ved fuld effekt i 5 minutter. Lad kagen hvile i 5 minutter. Herefter kan kagen spises(selvom den stadig er varm).

Prøv også denne alm. chokoladekage

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.