Poussiner med varm frugtsalat

Ingredienser

Skyl og rens poussinerne godt. Klip vingespidserne af. Lad smørret gyldne i en stegegryde og brun poussinerne, først brystsiden og derefter de andre sider. Læg fuglene med brystet nedad i gryden. Drys med salt og Herbes de Provence. Tilsæt bouillon og rødvin, og lad poussinerne stege ved svag varme og under låg i ca. 15 minutter. Vend dem og steg videre i ca. 15 minutter. De skal være gennemstegte. Tag poussinerne op og lad dem hvile tildækket i ca. 15 minutter. Sauce: Bring atter stegeskyen i kog. Tilsæt Cream Cheese og bring saucen i kog under omrøring. Kog saucen ved jævn varme i ca. 3 minutter. Tilsæt evt. kulør og smag til. Si evt. saucen. Varm frugtsalat: Kom champignonerne i en varm, tør pande og rist dem i ca. 5 minutter, til de er næsten tørre. Tilsæt honning, og lad den smelte. Vend appelsinstykker og druer i. Smag til med salt og peber.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.