Grillstegt poussin med hvidløg og grillet raddichiosalat

Poussiner er fantastisk gode til grillen fordi de steger hurtigt og smager dejligt.

Ingredienser

1. Bland olie og pressede hvidløgsfed sammen. Pensl de halverede og aftørrede poussiner med marinaden. Grill dem godt på begge sider, i cirka 25 minutter i alt, til de er helt stegte.

2. Stilken skæres af de hele hvidløg, så feddene lige titter frem. Dryp dem let med olie og læg dem på grillen 10-15 minutter mens de vendes et par gange.

3. Raddichiosalaten deles i kvarter, skylles og afdryppes godt. Dryp dem med lidt olie vend dem på grillen så den får cirka 1 minut på hver side.

4. Server poussinerne med tilbehøret.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.