Ananaskage med hindbær

Kage med ananasfyld og hindbær som bages i ovnen i cirka 25 minutter og drysses med flormelis.

Ingredienser

Fyld af

Drys

Smør og sukker røres sammen. Tilsæt ægget, rør godt og tilsæt fløden.
Bland mel og bagepulver og rør det i smør/sukker/ægge blandingen. Rul 2/3 af dejen ud på et stykke bagepapir, ca. 40x30 cm. og løft det op i en bradepande.
Bred ymerdrys ud på dejen. Del de afdryppede ananasskiver en gang og læg dem på dejen. Læg hindbærrene imellem.
Tril resten af dejen til en pølse, skær den i strimler, som lægges dekorativt i bølger oven på kagen.
Bag kagen på næstnederste ovn rille ved ca. 200 grader i ca. 25 minutter.

Indsendt af
d.
01.02.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.