Poussin med trøffelsauce

Ingredienser

1. Tør poussinerne ud- og indvendig og brun dem i smør. Brun også
kartoflerne i smør. Drys poussinerne med salt og peber, læg dem i et
fad sammen med kartoflerne og steg begge dele i ovnen ca. 35 minutter.

2. Til saucen koges hvidvinen ind til en tredjedel med finthakket løg.
Tilsæt herefter fond og portvin og lad det koge igennem 4-5 minutter.
Si saucen og pisk smørret i. Smag til med krydderier, jævn saucen, og
tilsæt strimler af skrællet trøffel og juicen fra trøflerne.

3. Del poussinerne i bryst og lår og server på varme tallerkner med
saucen og tilbehøret.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.