Hellefisk på risbund

Ingredienser

Kog 3 dl ris med 4,5 dl vand og 1 boullionterning i 15 min ved lavt blus og 15 min slukket (eller hvordan du nu foretrækker at koge ris).

Skær løg i halve, tynde skiver og champignons i skiver. Steg løg "blanke" i olie kom estragon i og tilsæt champignon. Efter kort tid (førend champignon/løg tager farve) tilsæt mornay sovsen. Lad denne blanding simre lidt.

Kom de kogte ris i et ildfast fad og lig hellefisk (optøet!) ovenpå.
Hæld sovsen over og drys med lidt rasp. Kom fadet i ovnen ved 225 grader C en halv time.

Stegetid: 30 minutter temp: 225.

Se også denne opskrift med hellefisk

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.