Grøn fiskefilet

Fiskefileter som lægges i et fad med spinat og overhældes med en skøn sauce. Bages i ovnen.

Ingredienser

1. Frisk spinat kommes i kogende, letsaltet vand i ca. 3 minutter.
Hældes derefter i en sigte og der presses så meget vand af som muligt.

2. Spinaten lægges i bunden af et smurt ovnfast fad. De rå fiskefileter lægges ovenpå og stænkes med citronsaft.

3. Champignonerne renses, hakkes groft og svitses i margarine. Melet drysses over. Piskefløde, sherry og paprika tilsættes og saucen koges
ind. Smages til med salt og peber.

4. Saucen hældes over fisken, og fadet sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.

5. Retten serveres med brød eller kartofler.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.