Fiskefrikadeller med tomatdressing

Ingredienser

1. Start med tomatdressingen. Hak de hele tomater fint og bland dem med tykmælk. Tilsæt persille og basilikum og smag dressingen til med salt og peber. Lad dressingen stå koldt i mindst 1 time.
2. Se fileterne efter for ben og skær dem i mindre stykker.
3. Rens og pil løget, og hak det sammen med fiskekødet 1 gang gennem en kødhakkemaskine.
4. Rør fiskekød, løg, mel, æg, dild, salt og peber sammen. Rør mælken i lidt efter lidt. Lad farsen stå koldt og tildækket i ca. 1 time.
5. Lad smørret gyldne i en pande og steg frikadellerne ved meget svag varme, ca. 8 minutter på hver side. 6. Pynt dressingen med små tomatstykker og persille. Server fiskefrikadellerne til sammen med kartofler og salat.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.