Opskrift på torskefilet

Ingredienser

1. Smelt smørret i en tykbundet gryde, uden at det bruner. Tilsæt karry og lad den bruse af. Svits de hakkede løg heri i ca. 2 minutter.
2. Tilsæt risene og svits dem med i ca. 2 minutter.
3. Drys med salt, hæld bouillonen ved og kog risene under låg ved svag varme i ca. 15 minutter.
4. Skær bladsellerien i skiver og porrerne i tynde ringe. Bland grøntsagerne i risen og lad dem koge med i ca. 3 minutter.
5. Tilsæt creme fraiche og ærter.
6. Skær fisken i mindre stykker (ca. 2x5 cm) og læg dem forsigtigt ned mellem ris og grøntsager.
7. Damp retten færdig ved svag varme og under låg i ca. 5 minutter.

Prøv også denne opskrift på torskefilet.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.