Fiskefilet med grøntsager

Ingredienser

1. Halver fileterne på langs.
2. Pisk citronsaft, vand, salt og peber sammen, og hæld det over fileterne. Lad dem stå i ca. 20 minutter.
3. Rul fileterne sammen omkring en kvist citronmelisse fra den spidse ende og med skindsiden indad.
4. Smelt smørret i en stor pande. Svits heri porrer, agurk og gulerødder i ca. 1 minut. Tilsæt den hakkede citronmelisse.
5. Stil fiskerullerne ned mellem grøntsagerne. Drys med salt og peber og hæld fløden ved. Damp retten under låg ved svag varme i ca. 10 minutter.
6. Server med groft brød.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.