Silanka. God Russisk suppe

Suppe med kartofler, gulerødder, tomat og kød. Serveres med creme fraiche.

Ingredienser

Kartofler og gulerødder gøres i stand, skæres i små stykker (½ cm terninger) og kommes i vandet i en gryde sammen med terninger og tomater eller ketchup (evt koncentrat). Koges op og småkoger på lavt blus. Agurken hakkes og kommes i.

Løgene hakkes og svitses i olie på en pande, indtil de er gyldne.
Kødet brunes samtidig eller for sig.

Kødet og løgene kommes i suppen, der koger videre, indtil alt er mørt.
Suppen smages til med salt, lidt sukker, og lidt cayennepeber.

Serveres med creme fraiche.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.