Koteletter i folie

Svinekoteletter i folie. Server gerne med en god fyldig hvidvin til denne ret.

Ingredienser

1. Brun koteletterne og tag dem op.

2. Løg og champignoner hakkes og brunes i stegeskyen, til væsken fra champignonerne er fordampet. Skær skinken i terninger og kom dem på panden sammen med vermouthen. Lad det småsnurre nogle minutter.

3. Klip alu-folie i stykker der er lidt større end koteletterne. Læg hver kotelet på et stykke folie og fordel blandingen over. Kom en skefuld creme fraiche og lidt persille på og fold folien sammen med opadbukkede ender.

4. Bag koteletterne i ovnen ved 250 grader i 15 minutter. Server med stegte kartofler eller løse ris.

En god, fyldig hvidvin passer bedst til denne ret, f.eks. en hvid Bordeaux eller en Sauvignon Blanc (Fum, Blanc) fra Californien eller Sydamerika.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.