Skinkestang

En klassisk ret med butterdej, skinke, flødeost og champignon som kommes i ovnen indtil det er gyldent og sprødt.

Ingredienser

Tø butterdejen op, læg pladerne oven på hinanden og rul dem ud i en firkant, der måler ca. 35x40 cm. Lad dejen hvile.

Gør svampene i stand og steg dem til det meste af væden er fordampet. Bland dem med skinken i små tern, samt de øvrige ingredienser.

Flyt dejen over på et stykke bagepapir og læg fyldet hen langs midten. Skær dejen i strimler fra kanten og ind mod fyldet. Flet strimlerne. Stryg med sammenpisket æg og bag stangen 30-35 minutter ved 225 grader midt i ovnen.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.