Kyllinge suppe

Kylling koges og der tilsættes gulerødder og porre. Andre grøntsager tilsættes og det hele koges op.

Ingredienser

Kog kyllingen i vand med laurbaær blade, peber og salt. Der bør være
ca. 1,5 l vand (så det dækker) i 45 min.

Skræl gulerødder og skær disse i skiver. Fjern toppen af porren og de
yderste blade. Skær porre i ringe.

Tag kyllingen op og skær kødet fra benene.

Tilsæt gulrødder, porre, lad koge i 10 min. Tilsæt egg-noodles og lad koge i to minutter. Tilsæt frosne ærter og majs. Lad koge op og server med flutes.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.