Opskrift på wok mad

En skøn blanding af passende grøntsager og en super sauce som kan bruges til al slags kød eller som vegetarret.

Ingredienser

Sauce

Bland saucen af majsstivelse, ananas og sojasauce, ingefær, bouillon, honning og løg, kom saucen i en lille kasserolle og bring den i kog, skru ned for varmen og småkog saucen i 5 min. fjern den fra varmen og stil den til side. Opvarm wok over kraftig varme til den ryger, kom olien i og slyng den rundt. Stir-fry majs, peberfrugt og gulerødder i 4 min. Tilsæt bønnespirer og mange-tout ærter og stir-fry 2 min., tilsæt sursød sauce, skru ned for varmen og småkog i 2 min. Smag til med sesamolie og sort peber.

Serveres med brune ris, hvis retten er vegetarisk, ellers til kylling, oksekød, eller fisk.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.