Bagte ferskner med myntecreme

En rigtigt spændende ret som med fordel kan bruges som en dessert med myntecreme til.

Til 4 personer

Creme

Kom ferskner i kogende vand i ½ minut, skyl dem og træk skindet af. Halver ferskner, tag stenene ud og læg dem i en skål med citronsaft, flormelis og kanel. Lad dem marinere i ½ time, Fordel fersknerne på 4 stykker bagepapir. Buk kanterne lidt op og hæld den overskydende marinade ved. Luk pakkerne og sæt dem i ovnen i ca. 10 minutter ved 200 grader.

Hak ca. halvdelen af myntebladene. Pisk fløden godt og vel halvstiv med sukker og likør og vend mynten i. Åbn pakkerne og kom lidt mynte ved fersknerne. Server myntecreme til.

Indsendt af
d.
03.02.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.