Blomkålsgratin

Blomkålsgratin er en sund og lækker ret at servere. Følg blot opskriften.

Ingredienser

Fyld

Ovn: 175 grader.
Bagetid: 1 time.
Kom mælk i en tykbundet gryde og tilsæt mel. Rør til melet er helt opløst, og opvarm under omrøring til kogepunktet hvorved blandingen stivner til en lind masse. Tilsæt smør. Tag gryden af varmen og lad dejen køle lidt.

Tilsæt en æggeblomme ad gangen og rør godt mellem hver blomme. Del blomkålen i små buketter. Tilsæt salt, peber, blomkål til dejen. Pisk hviderne meget stive og vend forsigtigt disse i dejen. Smør en høj form (ca 2 l) og fordel rasp på siderne. Hæld dejen i formen. Sæt formen nederst i ovnen.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.