Flødefromage med Appelsinsalat

Opskrift på fromage med piskefløde og appelsinsaft. Ydermere følger en opskrift på appelsinsalat som serveres til.

Ingredienser

Appelsinsalat

Kog risen i 20 minutter.
Hæld risen i en sigte og skyld den under rindende koldt vand. Læg husblassen i blød i rigeligt koldt vand i 5-10 minutter. Pisk fløden stiv og vend ris, vanillie, sukker og appelsinskal i. Knug husblassen fri for væde, varm appelsinsaften i en lille gryde og smelt husblassen heri. Lad blandingen køle af og rør den i flødeskummet. Fordel fromagen i 8 små forme og stil dem i køleskabet til næste dag.

Appelsinsalat:
Skræl den ene appelsin tyndt, skær skrællen i strimler, og kog dem i vand og sukker nogle minutter. Skræl resten af appelsinerne og fjern alt det hvide, skær fileterne fri med en lille skarp kniv, læg dem i en skål og hæld den varme lage med appelsinskallerne over. Vend fromagen ud på tallerkener og server appelsinsalaten til.

Den Italienske dessertvin VINO SANTO skulle passe til denne ret.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.