Bananlagkage

Dej

Fyld og Pynt

Rør smør og sukker blødt. Pisk æggene i et ad gangen. Tilsæt kaffe og pisk blandingen let og luftig. Bland mel, kakao, bagepulver og vanillesukker sammen og rør det i dejen. Hæld dejen i en smurt, raspdrysset springform (ca 24 cm. i diameter). Bag kagen i 35 - 40 min. ved 175° Lad den køle af og flæk den i to bunde.

Skær bananerne i terninger og bland dem med 2 dl. af kagecremen. Fordel fyldet på den ene bund og læg den anden ovenpå. Fordel resten af kagecremen oven på kagen.
Pisk fløden til skum og sprøjt den dekorativt på kagen. Drys med reven chokolade og sæt kagen køligt et par timer før servering.

Indsendt af
d.
03.02.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.