Asiatisk wok med rejer og frugtsalat

Til 4 personer

Frugtsalat

Fedtfattig

Risene bringes i kog i vandet tilsat 1 tsk. salt. Koger i 8 min. Det overskydende vand hældes fra. Risene står yderligere 8 min.

Ingefær og hvidløg hakkes fint, og chilien skæres i tynde skiver, som alt sammen svitses i olien. Gulerødderne skæres i tændstiktynde strimler, squash i halve skiver og løg i tynde både. Det tilsættes og svitses hurtigt med. Rejer og soya tilsættes. Det hele koger i 2 min. Risene blandes i og svitses hurtigt med. Smag til med salt og peber.

Frugtsalat:
Frugterne skæres i fine terninger og blandes med rosiner.

Servering:
Wokretten serveres rygende varm med brød, mango chutney og frugtsalat.

Prøv også denne opskrift på frugtsalat

Indsendt af
d.
14.05.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.