Frikadeller på bund af yoghurt

Du kan også prøve at bruge yoghurt med smag, men så skal du undlade at tilsætte paprika.

  • Kan f.eks. serveres med tzatziki og kartoffelkroketter.

Til 3 personer

Bund

Hak løg og persille i små stykker. Bland kød, løg, persille, æg, mælk, havregryn, rasp, salt og peber i en skål. Rør det godt sammen til en jævn fars.

Tænd ovnen på 200°.

Brug en ske og evt. din hånd til at forme frikadellerne. Placer dem i et smurt ildfast fad. Kom det i ovnen, og bag frikadellerne i 18 minutter.

Lav yoghurt-bunden imens:
Tag en ny skål, og pisk heri yoghurt, æg, salt og paprika sammen. Kom blandingen i fadet, jævnt fordelt omkring frikadellerne. Put fadet i ovnen i 30-45 minutter mere. Retten er færdig, når yoghurtblandingen koagulere og har taget lidt farve.

Indsendt af
d.
16.05.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.