Frikadeller på bund af yoghurt

Når frikadeller bages i ovnen er de meget nemmere at lave. I denne opskrift bliver de bagt sammen med en bund af yoghurt, der smager dejligt sammen med frikadellerne. Retten er nem at lave og kan nydes af både store og små.

  • Kan f.eks. serveres med tzatziki og kartoffelkroketter.

Til 3 personer

Bund

Hak løg og persille fint, og bland det med kød, æg, mælk, havregryn, rasp, salt og peber i en skål. Rør det godt sammen til en jævn fars.

Tænd ovnen på 200°.

Brug en ske og evt. din hånd til at forme frikadellerne. Placér dem i et smurt ildfast fad. Kom det i ovnen, og bag frikadellerne i ca. 18 minutter.

Lav yoghurt-bunden imens.

Pisk yoghurt, æg, salt og paprika sammen. Fordel blandingen jævnt omring frikadellerne, og kom fadet tilbage i ovnen i 30-45 minutter mere.

Retten er færdig, når yoghurtblandingen er koaguleret og har taget lidt farve.

Indsendt af
d.
16.05.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.