Torsk i urtesovs

Urtesovsen er med de græsgrønne urter et cremet, let krydret og forfriskende supplement til den milde torsk. Retten er en nem og velsmagende vej til sunde omega-3 fedtsyrer.

Til 1 person

Fedtfattig

Kom mælken i en gryde og miks melet heri med et piskeris. Kom bouillonterning, citronsaft og krydderier i. Opvarm sovsen til den kommer i kog.

Strø en smule salt over torsken og lav evt. fileten til ruller. Kom fisken i gryden med urtesovs. Læg låg på gryden og lad fileten snurre i omkring 5 minutter.

Server evt. med ris eller kogte kartofler.

Prøv også denne opskrift på kogt torsk.

Indsendt af
d.
24.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.