Rødspættefileter på grønsagsbund

Giv rødspættefileterne godt selskab i form af sunde rodfrugter og lad dem suge saft og smag fra den milde grøntsagsbund. Harmonisk hovedret, hvor velsmagen følges af sunde fedtsyrer og et væld af vitaminer.

Til 2 personer

Fyld

Grøntsagsbund

Fedtfattig

Klargør fisken:

Rengør rødspætten og strø salt og peber over. Tag skallen af løget og snit det i små stykker. Skræl gulerødder og persillerod. Riv begge dele groft. Snit persillen fint.

Bland løg, gulerod, persillerod og persille. Rul blandingen ind i rødspættefileterne og fæstn fisken med tandstikker.

Lav grøntsagsbunden:

Fjern løgets skal og skær løget i små stykker. Pres hvidløget. Skræl gulerødder og persillerod. Riv dem groft.

Steg løg og hvidløg i bouillon ved høj varme til de er bløde og klare. Kom derpå gulerødder, persillerod, flåede tomater og vand i. Læg låg på og lad det koge i omtrent 5 minutter til grøntsagerne er kogt igennem, men stadig har bid.

Krydr med salt og peber efter smag. Jævn evt. saucen med meljævning, hvis du synes, den er for tynd.

Placer fiskerullerne i grøntsagsblandingen og lad dem koge med ved svag varme i omtrent 10 minutter (stadig med låg).

Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.