Fantastisk mexicansk suppe med majs

Nem og cremet suppe med et mexicansk touch fra chili og majs. Baconstrimlerne giver den bløde konsistens et fantastisk sprødt modspil. Mættende og pikant hovedret, specielt god med et sejt og luftigt madbrød til.

  • Dejlig suppe fra Mexico.

Til 4 personer

Snit baconen i smalle stykker og steg dem på en pande ved lav temperatur til de er sprøde. Fjern dem fra panden.

Hak forårsløgene i små stykker. Skræl kartofler og gulerødder. Skær dem i tern. Steg forårsløg, gulerod og kartoffel ved høj varme på panden i fedtet fra baconen. Drys med chili, salt og en smule peber.

Kom grøntsagerne over i en gryde og kom de hakkede tomater og bouillon i. Læg låg på og lad det koge i et kvarter. Tilsæt majs og lad det koge yderligere 5 minutter.

Bland fløden i og lad det koge et par minutter mere. Smag den mexicanske suppe til og server den glohed, strøet med bacon-bidderne.

Server gerne med et lækkert, groft madbrød til, f.eks. rødbedebrødet som findes her.

Indsendt af
d.
17.05.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.