Broget fisk

En broget og farverig ovnret, hvor du kan bruge lige den fisk du foretrækker eller har liggende. Fisken suppleres sundt med grøntsager og får en frisk, krydret smag fra citron og grønne urter. Godt og nærende hovedmåltid.

Ingredienser

Fedtfattig

Rengør og tør fisken. Strø med salt og stænk citronsaften over. Lad fileterne trække et koldt sted i omtrent et kvarter. Form derpå fileterne til små ruller og sæt dem lodret i et ildfast fad.

Skræl gulerødderne og hak dem i meget fine tern. Lad ternene koge igennem i vand med lidt salt, peber, persille og estragon. Snit porren fint og tilsæt den samt den gule peber i de sidste minutter af kogetiden.

Øs vandet fra grøntsagerne over fileterne og kom sølvpapir over fadet. Bag fisken ved 190° C i omtrent et kvarter.

Hæld derpå vandet fra, fordel grøntsagerne i fadet over fisken og server den brogede fisk varm.

Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.