Minestrone (let)

Ingredienser

1. Skær baconskiverne i tern, og rist dem sprøde ved svag varme. Tag dem op, og gem dem til senere. 1-2 spsk. af baconfedtet bruges til at svitse grøntsagerne i, resten kasseres.

2. Løg, gulerødder og selleri renses, skæres i små tern og svitses i nogle minutter, før de hakkede tomater og vandet røres i gryden. Tilsæt timian, persille, laurbærblad, salt og peber, og lad suppen koge en halv times tid.

3. Fjern persille, timian og laurbærblad og tilsæt skyllede kidney bønner, grønne bønner i mindre stykker og kål i bittesmå buketter.
Kog videre i ca. 8 min. Smag suppen til, drys med baconstykkerne, og server den med brød og lidt revet ost. Denne ret er velegnet til frysning.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.