Krydrede oksespid

Ingredienser

1. Brødet plukkes i småstykker, overhældes med vand i en røreskål og trækker i 10 min. Oksekød, persille, hvidløg, salt og peber samt kanel røres i.

2. Farsen deles i 12-16 dele, formes som cigarer og sættes på små træspid. Kødet pensles med smeltet smør. Spiddene steges i ca. 10 min. øverst i en 250 grader varm ovn. Alternativt formes farsen til 8-10 ovale bøffer, der pensles og steges i 15. min.

3. Yoghurten smages til og blandes med tern af agurk, der er flækket og skrabet fri for kerner. Salaten pyntes med klippet dild og serveres til kødet sammen med løse ris og tomatsalat (Tomatbåde dryppet med kryddereddike, drysset med salt og hakket løg.)

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.