Kalkun på grønt

Ingredienser

1. Læg kalkuncyvetten (udbenet overlår) med skindsiden nedad, og drys med salt og peber. Hak de tørrede tomater groft, og læg dem på kødet. Rul kødet sammen med skindsiden udad, og bind en snor omkring det.
2. Skær squash og tomater i tern, og skær porrerne i tynde skiver. Læg
grøntsagerne i et ovnfast fad, og hæld væde ved. Læg kødet ovenpå, og stil fadet midt i en 180 grader varm ovn i ca. 1 time. Tryk
grøntsagerne let sammen et par gange under tilberedningen, sådan at
de ikke tørrer ud. Tilsæt evt. mere væde.
3. Tag fadet ud af ovnen,
og lad det stå i 25 minutter før serveringen.

Du kan også prøve kalkunbryst. Endnu en lækker opskrift med kalkun.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.