Opskrift på torsk

En rigtigt god måde at tilberede torsk på, hvor torsken deles i 4 stykker og smøres med en urte og lakseblanding før det bages i ovnen.

Til 4 personer

Tomaterne befries for kerner og skæres i både.
Hønsefond/piskefløde og det halve af basilikummen reduceres til 3 dl. Sigtes og koges blank med smør, smages til med resten af basilikummen, citron og krydres.
Løget, persille og laks hakkes fint, krydres og blandes.
Torsken deles i 4 stykker og smøres med urte-/lakseblandingen og bages i ovn ved 180º i 4-5 minutter.
Tomaterne sauteres let i olie og krydres.

Anretning:
Tomaterne placeres midt på tallerkenen med den bagte torskeryg på toppen og basilikumfløden omkring.

Se også vores opskrift på kogt torsk.

Indsendt af
d.
17.05.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.