Beghusets peberbøf med sauterede peberfrugter

Ingredienser

Bøfferne steges, så de er rosa. Sauce: Løget hakkes og steges i olie, så det er brunt, fløden hældes på og det koges i ca. 15 minutter. Dette blendes og hældes tibage i en gryde, hvori Dijinsennep og peberkornene er blevet ristet af. Koges igennem og er klar til servering. Kartoffel: Kartoflerne skrælles og skæres i skiver på ca. 1 mm. Vendes i det smeltede smør, krydres med salt, peber og timian, kommes op i en smurt kokotte eller et fad og bages i ovnen i ca. 45 minutter ved 200 grader. Julesalat: Der tages 16 store blade fra, og disse steges i smør og krydres med salt og peber. Resten blancheres i vand i 10 minutter, krydres med salt og peber og sættes i en smurt kokotte eller et fad og bages i 15 minutter ved 200 grader. Sauteret peber: Peberfrugterne skæres i tynde strimler og steges i en lille smule olie, til de er møre. Hver bøf anrettes på en rede af julesalatblade, og pebersauteen fordeles udenom. Afslut med saucen, og giv ovnbagt kartoffel og julesalat til.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.