Krydderkage

Ingredienser

Pensl en lille bradepande med smør og drys den indvendigt med
fintsigtet rasp.

Bland melet med natron og krydderier. Rør halvdelen af øllet i, og
pisk det til en klumtfri jævning (nemmest med el-håndpisker). Tilsæt
resten af øller, og rør til sidst farinen i. Hæld dejen i den smurte
bradepande og bag den midt i ovnen ved 170 grader, til kagen er gennembagt,
50-60 minutter.

Tag kagen ud af ovnen og lad den afkøle 5 minutter i bradepanden.
Løsn den langs kanten og vend den ud på en bagerist til afkøling.

Ved servering skæres kagen i skiver, og smøres evt. med smør

TIPS: Kagen kan fryses - hvis det da er nødvendigt, for den kan holde
sig frisk længe i en tætsluttende dåse eller kraftig plasticpose.
Hvis man ønsker dobbelt portion af krydderkagen, passer dem som regel til den store bradepande til ovnen.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.