Finsk syskonkaka med orangemarmelade

Ingredienser

Smør og mælk lunes; gæren udrøres heri. Sukker og mel tilsættes. Dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning til dobbelt størrelse et lunt sted ca. 30 minutter. Snasket røres godt og slås ind i gærdejen. Dejen formes i 32 lige store boller. En fordybning laves i hver bolle, 1 tsk orangemarmelade fyldes i. Hullet lukkes igen over fyldet. Bollerne vendes i smeltet smør og derefter i hakkede mandler og sukker. Lægges i en smurt bradepande, og efterhæver ca. 15 minutter. Bagetid: Ca. 20 minutter ved 200 grader. Sæt en ekstra bageplade under, da mandler og sukker let brænder på og løber over.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.