Kogekonernes amatørkage

Ingredienser

Amatørkagen er flere gange blevet fremstillet i flere eksemplarer i en
mægtig fart og det aldeles uden opskrift. Den kan ikke mislykkes,
højst blive lidt forskellig fra gang til gang.

Start med at hakke mindst 200 g. nødder af valgfri sort (dog ikke
jordnødder) ret fint. Der må nu godt være både kvarte og halve nødder
imellem, tilsæt så sukker, volumenmæssigt ca. 1/3 af de hakkede
nødder. Tilsæt hele æg nok til at det bliver som en tyk risengrød
samt en anelse mel, dvs. højst 1 spsk., og smeltet smør, mindst 1/2
dl.

Hæld dejen i en godt smurt form og bag den ved 200 grader, til den er hård og sprød udenpå og snasket indeni. Spises med flødeskum og lidt frisk
frugt.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.