Saftig marmorkage med fyld

Ingredienser

Opvarm ovnen til 180 grader. Rør smør, sukker og vanillesukker godt sammen. Tilsæt æggene - et ad gangen. Rør godt mellem hvert æg. Bland mel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i dejen. Kom halvdelen af dejen over i en anden skål. Rør reven appelsinskal, rosiner og rom i den ene portion, og kakao og hakket chokolade i den anden. Læg skiftevis en skefuld fra hver portion i en smurt randform (1 3/4 l). Glat overfladen ud og sæt kagen i den forvarmede ovn i 50-60 minutter. Mærk med en træ-tandstikker, om kagen er gennembagt. Lad kagen hvile i formen i ca. 10 minutter, inden den vendes ud på en bagerist til afkøling. Si eventuelt lidt flormelis over kagen inden servering. Kagen er fryseegnet.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.