Lækker Karry Kylling

Lækker opskrift på karry kylling,

Ingredienser

Del kyllingen i 4 stykker, der brunes i smør i en gryde. Skær løget i
terninger og brun det sammen med kødet. Hæld bouillion ved. Lad retten
snurre i 30 minutter. Skræl æblerne, fjern kærnehusene og skær dem i
terninger, der lægges i gryden. Drys med karry. Lad det koge i
yderligere 10 minutter. Tag kødet op og pil benene fra og hold kødet
varmt. Jævn saucen med melet, der er udrørt i 4 spsk. fløde. Drys med
salt og peber og tilsæt honning. Smut og halver mandlerne, der ristes
på en tør, hed pande. Mandler, rosiner og kød kommes i saucen og
fløden røres i. Bananen skæres i skiver på skrå og foldes i
umidelbart før serveringen. Løse ris eller flutes til.

Selv bruger jeg derudover også noget frisk ingefær, samt mere
honning. Og som tilbehør gyldent-tørristet kokosmel,tørristede
mandler, mandariner og mere skåret banan.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.