Hvalsoes Pesto

Lækker basilikumpesto med klassiske ingredienser og en smuk, grøn kulør. Den tager ikke lang tid at lave og det er dejligt nemt. Men pas på. Det er svært at vende tilbage til købepesto, når du først har prøvet Hvalsoes.

  • Hvalsoes pesto pynter pænt på bordet.

Til 6 personer

Kom basilikumblade og hvidløg i en morter eller en foodprocessor og knus det heri. Tilsæt salt og pinjekerner og mal det med. Bland parmesan i massen og hæld derpå olien gradvist i under omrøring. Miks vand og peber i og tilfør evt. yderligere olie, alt efter, hvordan konsistensen er. Den skal være som rørt smør.

Stil Hvalsoes pesto på køl og lad den stå i nogle timer inden servering.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.