Louisianagryde

En dejlig gryderet fyldt med grøntsager og kød som serveres helt for sig selv og som et dejligt måltid.

Ingredienser

I en gryde svitses først kødet i smør/olie. Hak bladselleri, peberfrugter og løg og kom dem i gryden i den rækkefølge, efterhånden som hver enkelt ingrediens er blevet blancheret.

Tilsæt de flåede tomater, tilsmag retten, læg låg på og lad retten småkoge i 30 minutter.

Ønskes retten gjort drøjere, koges ris ved siden af, og serveres sammen med retten. Retten er dog beregnet på at "stå alene", og taber i smag ved anvendelse af ris.

Retten er lånt af den engelske kok Floyd fra serien Floyd on America, og tilpasset dansk smag.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.