Kylling i aspargues

Lækker kylling med asparges.

Ingredienser

Kog kyllingen med toppen af porren, guleroden, peberkorn salt og
laurbærblade i 45 minutter sammen med indmaden (husk at skylle
kråsen) . Se om kyllingen er mør ved at trække i vingespidsen. Falder
denne af uden modstand er den ok.

Si suppen. Fjern kødet fra benene og smid skindet væk. Skær kødet i
mindre stykker. Lav en opbagning at margarine og 2 T mel. Tilsæt
langsom suppe under omrøring brug ca. 3/4l. Tilsæt dijon sennep (husk
at smage mellem skefuldene). Tilsæt lidt estragon. Tilsæt evt creme
fraiche. Tilsæt kylling og afvandede aspargues. Smag til med sennep,
salt og pebber.

Server ris til. Benyt evt f.eks. tiloversbleven suppen efter
opskriften 1/2kyllinge suppe1/2.

God appetit

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.