Kylling i sur-sød sauce

Skøn opskrift på kylling i sursød sauce.

Ingredienser

Kyllingebrystet optøs, og kødet skæres fra benene. Benene kommes i en
gryde med 3 dl vand og " tsk salt og koger i under låg ca. 10 min.
Kyllingekødet skæres i smalle strimler, der steges på en godt varn
pande i olie. Stegetid: 3-4 min. Drysses med salt og tages fra
varmen. Kyllingesuppen sies. Løg og hvidløg skæres i terninger og
svitses i en gryde i olien. Melet drysses over, og der spædes med
kyllingesuppe. Tomatpure, ingefær og Sambal Manis tilsættes, og
saucen smages til med salt og peber. Kyllingekødet og Atjar Taug,
kommes i saucen og varmes igennem.

NB: Ajar Taug, er bønnespirer og rød peber i lage.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.