Fyldte pandekager med oksekød

Mexicansk-inspirerede tortillapandekager med saftigt oksekødsfyld, enkelt og velsmagende krydret og med en god fylde fra champignon og squashtern. Server f.eks. med guacamole og en frisk, grøn salat.

  • Hvis der er enkelte af ingredienserne du ikke har, kan de godt udelades i denne udgave af fyldte pandekager.

Ingredienser

Fedtfattig

Steg oksekødet i en gryde uden fedtstof, så det tager farve. Rør jævnligt.

Hak løg og hvidløg og tilsæt det kødet. Rengør champignonerne, snit dem i skiver og kom dem i gryden. Rengør squash, snit den i terninger og kom også dem i gryden. Lad grøntsagerne stege lidt med og tilsæt så tomatpuré, krydderier og soja. Rør det godt sammen og lad det blive varmet igennem.

Lun tortillapandekagerne i ovnen eller mikrobølgeovnen. I en forvarmet ovn skal de have omkring 6-8 min. ved 200 grader, i mikrobølgeovnen 2-3 min.

Rul fyldet ind i tortillapandekagerne og server dem lune.

Prøv også fyldte pandekager med kylling

Indsendt af
d.
17.05.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.