Rokkeroulade

En helt særlig opskrift med rokkevinge som fileteres og sammen med skønne grøntsager foldes til en roulade og dernæst rulles butterdej rundt om inden det kommes i ovnen.

Ingredienser

Fileter rokkevingen. Drys de to stykker med lidt salt og læg dem til side mens fyldet tilberedes.

Smelt smøret og damp spinat, groftrevet gulerod og finthakket løg heri. Rør ingefær og kokosmælk i grøntsagerne og kog ind til næsten al væden er fordampet. Smag til med salt og peber og køl fyldet af.

Læg vingerne forskudt over hinanden (den tykke ende over den tynde), fordel noget fyld herpå og rul vingerne som til en roulade. Rul butterdejen lidt ud, smør resten af fyldet herpå, og pak rouladen ind i butterdejen.

Læg rokkerouladen med sammenføjningen nedad i et ovnfast fad, pensl med sammenpisket æg og drys med lidt salt.

Bag rokkerouladen i ovnen ved 200 grader i 45 minutter. Serveres koldt.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.