Kuvertboller bagt i form

Kuvertboller

Ingredienser

Gæren blandes med lidt af mælken. Margarinen smeltes og blandes med resten af mælk og vand. Margarinen, mælk, vand og de øvrige ingredienser fyldes i en røreskål og æltes 5-10 min. Dejen stilles til hævning. Når den er hævet til dobbelt størrelse, æltes den igennem. Formes til små boller, og lægges i små runde folieforme
(rumindhold ca. 1½ dl.) Efterhæves ca. 1/2 time. Evt. drysses med groftmalet hvid peber.

Sættes i kold ovn og bages i midten ved 225 grader i ca. 1/2 time.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.