Norsk Øllebrød

Øllebrød som er godt til babyer. Man kan variere mængden af øl, bare man sørger for det kommer godt op at koge så alkoholen fordamper.

Ingredienser

Skær brødet i terninger og bland det med sukkeret. Smelt margarinen på panden, og bag brødet og sukkeret heri ved svag varme. Afkøl det på panden.

Rør mel og øl til en jævning og bring det i kog under omrøring. Kog 10 minutter. Hæld mælken i og giv suppen et opkog. Smag til med sukker.
Brødterningerne serveres til eller rugbrødstopppe.

Rugbrødstoppe: Rugbrødet rives, brunes og presses (mens det endnu er varmt) i æggebægre. Afkøles og vendes ud på et fladt fad.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.