Nougat/Nødde kage

Ingredienser

Æggehviderne piskes stive, og røres med flormelisen og de knuste
valnødder. Blandingen smørres ud på en smurt bageplade. Bages ca. 5
minutter ved 200 graderC. Afkøles.

Creme: Fløden piskes let. Nougaten smeltes og vendes sammen med
fløden. Stilles i køleskab.

Servering: Kagebunden udskæres i to stykker, efter en springform. Læg
det ene stykke med den bagte side nedad, fordel cremen herover. Læg
dernæst den anden bund med den bagte side opad. Pyntes med jordbær og drysses med sukker. Lad den stå og trække ca. 2 timer før servering. Server evt. flødeskum til.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.