Jordbær - Tærte med jordbær

Hvis jordbærtærte er noget for dig så prøv denne opskrift.

Ingredienser

Lav mørdej efter opskriften. Rul dejen ud så den passer med din tærteform. Lad tærtebunden bage i ca. 30 minutter ved 200 grader C.
Hold øje med at den ikke bliver for brun. Lad bunden afkøle.

Fordel kagecremen i bunden af den kolde tærtebund. Tag et par jordbær fra. Mos disse i en gryde og tilsæt vandet. Tilsæt sukker og lade opkoge. Opblød husblas i vand og tilsæt denne til det varme "jordbærvand". Lad væske afkøle. Læg i mellemtiden jordbær i tærten, og hæld til sidst jordbærvandet, som med tiden blive til gele, ved.

Nyd med creme fraiche eller flødeskum til.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.