Grilleret slethvar med basilikum-pesto og ristet parmas

Ingredienser

Fisken der skal grilleres, marineres først i en blanding af olivenolie, salt, peber og hakkede friske krydderurter i ca. 30 minutter. Herefter brunes fisken på en grill (grillpande, havegrill
eller lignende) kan evt. steges færdig i ovnen.

Grilleret fisk bliver oftest bedst, hvis den tilberedes både med skind og ben (det giver
mere smag i fisken). Det er dog ingen betingelse.

Pesto: Basilikum, pinjekerner, hvidløg og parmesanost stødes i en morter eller køres til pure, på en blender, herefter tilsættes
olivenolien. Smages til med salt.

Anretning: Tallerkenen stryges med et fint lag pesto, herpå midten lægges den grillerede slethvar på en top af tørristen parmaskinke skåret i fine strimler.

Garneres med det rene kød af tomater uden skind og kerner. Hertil kan serveres pasta eller rissalat.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.