Peberfrugter med grønt fyld og valnøddesovs

Ingredienser

Peberfrugterne lægges i kogende vand og koges i 2 min. Deles på langs og frøstolene fjernes. Bacon, porre, løg og hvidløg hakkes og svitses i olien sammen med reven gulerod i 3 min. Champignonerne skæres i skiver. Bladselleri og tomater hakkes. Squashen skæres i tern.

Grønsagerne tilsættes og svitses med i 5-10 min. (det meste af vædsken skal være forsvundet). Det smages til med krydderier.

Fløden bringes i kog. Osten rives og smeltes i fløden. Sovsen må ikke koge.
Hakket persille og valnødder tilsættes.
Peberfrugterne sættes i et smurt ovenfast fad, og fyldet fordelles i skallerne. Sovsen hældes over.

Fadet sættes i en 200 grader varm ovn i ca. 20 min.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.